Vnesite ključno besedo

VODA ZA ZDRAVJE

VODA ZA ZDRAVJE

VODA ZA ZDRAVJE

Tudi vi pozabite spiti dovolj vode?
Koliko vode ste danes popili? Imate stekleničko vode vedno s sabo kamorkoli greste?
Sigurno se boste strinjali z mano, da večinoma spijemo premalo vode dnevno.

S stekleničko, ki je 550ml, boste tako imeli občutek koliko vode ste popili v enem dnevu. Njena prednost je, da je steklena in tako jo lažje očistimo, saj jo lahko temeljito operemo v pomivalnem stroju. Borosilikatno steklo ne ogroža vašega zdravja in varuje okolje. Že kar nekaj časa so pravi modni trend. Njena dodana vrednost pa je personaliziran tisk. So zares nekaj posebnega, nekaj unikatnega, z napisi v številnih čudovitih barvnih odtenkih.

Personalizirana steklenička z napisom je lahko čudovito darilo tako za vas, kot vaše najdražje, saj bo zagotovo prav sem pričarala nasmešek na obrazu.

V teh toplih dneh je še kako nepogrešljiva v torbici ali nahrbtniku, saj je hidracija izredno pomembna.

Prednost stekleničke je njen dodatek- neoprenska oblekica. Kljub črni barvi, deluje neopren kot izolator, saj ohranja hladnejšo vodo v njej dlje časa in ščiti pred udarci. Na samem neoprenu je prišito držalo za lažje nošenje.

Če se pripeti manjša nesreča, kot je ta, da polijete kavo po neoprenu, ga lahko brez težav operete v pralnem stroju, saj je tisk na njem obstojen.
Z uporabo stekleničk MadCat boste storili velik in pozitiven korak v smer zdravega življenja in s tem prispevali ekološko hvaležnost naravi. Mati narava vam bo zelo hvaležna.

Svojo si lahko naročite tukaj: https://madcat.si/kategorija/steklenicke-v-neoprenu/

 

 

 

Dodaj odgovor