Vnesite ključno besedo

SLOVENSKA ALPINISTKA MARIJA ŠTREMFELJ JE NAVDUŠENA NAD IZDELKI MADCAT

SLOVENSKA ALPINISTKA MARIJA ŠTREMFELJ JE NAVDUŠENA NAD IZDELKI MADCAT

SLOVENSKA ALPINISTKA MARIJA ŠTREMFELJ JE NAVDUŠENA NAD IZDELKI MADCAT

Današnji prispevek je namenjen Mariji Štremfelj, slovenski alpinistki, plezalki in gorski vodnici z mednarodno licenco.

Le kdo je nebi poznal, saj je osvojila kar nekaj vrhov kot so Mont Blanc, Denali v Andih S Amerike in Mount Everest.

Kot prvi ženski v Sloveniji ji je uspel vzpon na najvišji vrh na svetu – Mount Everest. Ta dosežek je za njo izredno pomemben, saj se je s tem zapisala v slovensko zgodovino.

Ob tej priložnosti bi rada omenila,  da je tudi ona ena izmed zadovoljnih uporabnic izdelkov MadCat, saj s ponosom nosi personalizirano majico in  vsak dan spije dovolj tekočine iz steklenice v neoprenu, ki jo krasi personaliziran napis, saj se zelo dobro zaveda izrednega pomena vode na naše zdravje.

Koliko vode na dan pa ti popiješ? Jo popiješ dovolj?

Steklenička v neoprenu je super izbira za vas ali vašo najdražjo osebo, saj ji lahko na takšen način namenite nekaj lepih besed in ji sporočite koliko vam pomeni.

Njen volumen je 550m in tako imamo bolj pod nadzorom koliko vode dnevno smo popili. Zaradi svoje velikosti  je primerna je za vsako torbico ali nahrbtnik. V teh poletnih mesecih je še kako pomembno, da skrbimo za hidracijo, saj se lahko v nasprotnem primeru kup težav, kot so slabše razpoloženje, težave z mehurjem, srcem,…

Stekleni del lahko operete v pomivalnem stroju, oblekico pa v pralnem stroju do 30 stopinj celzija. Neopren je izolator, saj zadržuje temperaturo dlje časa, bodisi hladnih ali toplih napitkov in služi kot zaščita pred udarci. Na samem neoprenu je držalo za lažje nošenje.

Ostalo ponudbo si lahko ogledate v spletni trgovini www.madcat.si

 

Dodaj odgovor