Vnesite ključno besedo

ROJSTVO ROČNO POSLIKANIH SKODELIC

ROJSTVO ROČNO POSLIKANIH SKODELIC

ROJSTVO ROČNO POSLIKANIH SKODELIC

Že kot majhna punčka sem bila ustvarjalna. Od nekdaj sem bila rada »umetnica«. Najbolj se spomnim srednješolskih časov, kjer so moje »umetnine« krasile  vse platnice zvezkov. Ker pišem z levo roko, so se še toliko bolj načudili moji pisavi.

Decembra, leta 2016  sem svojo »umetnost« združila v prijetno s koristnim in tako me je prešinila ideja o poslikavi skodelic. Odločila sem se, da bo praznično obdarovanje nekaj posebnega, unikatnega, saj sem za božič poklonila ožjim družinskim članom skodelico z motivom in mislijo, katera jih najbolj opiše. Prejela sem val navdušenja, saj se jim je moja ideja zdela fascinantna. Ravno to je bilo moje največje veselje, da lahko nekomu ponudim nekaj unikatnega ter personaliziranega. Napisi na skodelicah so dobili osebno noto in vse moje ustvarjanje je dobilo pravi smisel, saj lahko v izdelke vložim del sebe.

Z vami bom delila eno mojih prvih poslikanih skodelic, katera mi je v mojih začetkih predstavljala izziv, saj sem takrat spoznala, da zmorem še več, namreč risanje in pisanje na keramiko, ki ni ravna površina, zahteva precej natančnosti in preciznosti. Iz nje pa izhaja v nadaljevanju tudi moj logotip MadCat, saj sem si želela ohraniti spomin na mojo prvo bolj »zahtevno« poslikavo HUDO MAČKO.

Ponudbo ročno poslikanih skodelic si lahko ogledate https://madcat.si/kategorija/keramicne-skodelice/rocno-poslikane/

Dodaj odgovor