Vnesite ključno besedo

O meni

Sem Alja Filipovič, mamica dvema majhnima punčkama in ustanoviteljica blagovne znamke MadCat. Moje zanimanje za ustvarjanje me spremlja že od malih nog in tako je to postalo moja največja strast. Sprva je bilo kot hobi, kasneje kot služba. Kljub temu, da sem diplomirala iz ekonomije, sem leta 2017 sprejela odločitev, da se podam na samostojno pot, saj je življenje prekratko, da ne bi počela nekaj kar me najbolj veseli, kjer lahko vložim del sebe in  kar me hkrati zelo sprošča.

Moj delovni dan je vsak dan prekratek in komaj čakam, da lahko kreiram dizajne za izdelke, katere skrbno pripravim izključno za vas, s katerimi lahko pričarate nasmešek  na obrazu  tako sebi, tako drugim. V moji ponudbi najdete personalizirane napise na keramičnih skodelicah, katere poslikam ročno ter izdelke, na katere natisnem vaš želen napis in motiv.

Zagon mojem poslanstvu pa mi dajete prav vi. Vse vaše pohvale ter slike z izdelki MadCat mi prinašajo ogromno energije in novega zagona. Zelo sem vam hvaležna za vse vaše ideje, nasvete, mnenjena in predloge, saj se le tako lahko izboljšam in še bolj izpopolnim svoje izdelke.

Hvala za vso vašo podporo in hvala, ker z mano soustvarjate prečudovito zgodbo MadCat.