Vnesite ključno besedo

Darilni paket – Vsak dan najdi razlog za smeh

17,6018,60

  • DARILNI PAKET vsebuje skodelico in kavo
  •  SKODELICA: Emajlirana, bele barve, volumen: 350 ml, obstojen tisk, primerna za v pomivalni stroj, ni primerna za mikrovalovno pečico
  • KAVA: Kava za turško pripravo, Sveže pražena v Sloveniji, 100% Arabica, Teža: 100g, sadne arome in okusi, med v pookusu, 7 različnih sort kav s poreklom iz Srednje Amerike, Afrike, Indije
Počisti
9997.

Opis

Želite presenetiti tebi najljubšo osebo?

Darilni paket vsebuje personalizirano emajlirano skodelico ter kavo.

Personalizirana skodelica z napisom VSAK DAN NAJDI RAZLOG ZA SMEH  ji bo zagotovo polepšala dan.
Keramična skodelica je na voljo v beli barvi, njen volumen pa je 350 ml. Krasi jo personaliziran tisk. Skodelico lahko operete v pomivalnem stroju, ni primerna za mikrovalovno pečico.
Skodelica vsebuje darilno škatlo.

 

Kava za turško pripravo je sveže pražena v Sloveniji, njena teža pa je 100g.
V skodelici kave se prepletajo sadne arome, ob vsakem požirku pa se začuti sladek priokus medu, ki je nežno pikanten. Dodatek mleka prebudi aromo ingverja. Njeno poreklo je Srednja Amerika, Afrika in Indija.
100% Arabica

RECEPT ZA ODLIČNO TURŠKO KAVO

Posodo napolnite z vodo (150ml), v hladno vodo dodajte kavo (15g) ter pristavite na vročo kuhalno ploščo. Ko kava malo potone, po približno 1 minuti, dobro premešajte, da se kava razpusti. Na površju počasi nastane penasta plast, nato počakajte, da se pena začne dvigovati, nato džezvo odstavite. Vsaj 2 minuti počakajte, da se kava umiri in se večji delci usedejo na dno posode. Po želji si kavo sladkajte, dodajte mleko ali smetano. 

POSVETILO: Želite nameniti nekaj lepih besed obdarovanki? Ji sporočiti koliko vam pomeni, voščiti za rojstni dan?

Za individualno naročilo mi prosim pišite na info@madcat.si in mi zaupajte svoje želje.