Vnesite ključno besedo

Darilni paket – Najbolj srčna vzgojiteljca

22,6023,60

  • DARILNI PAKET vsebuje stekleničko v neoprenu in kavo
  •  STEKLENIČKA V NEOPRENU: Volumen: 550 ml, steklena, primerna za pomivalni stroj, neopren pralen do 30 stopinj celzija, obstojen tisk, neopren je izolator
  • KAVA: Kava za turško pripravo, Sveže pražena v Sloveniji, 100% Arabica, Teža: 100g, sadne arome in okusi, med v pookusu, 7 različnih sort kav s poreklom iz Srednje Amerike, Afrike, Indije
Počisti
9993.

Opis

Želite presenetiti vzgojiteljico?

Darilni paket vsebuje personalizirano stekleničko ter kavo.

Personalizirana steklenička z napisom NAJBOLJ SRČNA VZGOJITELJICA, je lahko popolno darilo za otrokovo najdražjo učiteljico in ji bo zagotovo pričarala nasmešek na obrazu. Oblekica iz neoprena  je na voljo v črni barvi, saj le tako najbolj  efekti barv izstopijo do izraza. Njen volumen  je 550 ml.   Stekleni del lahko operete v pomivalnem stroju, oblekico pa v pralnem stroju do 30 stopinj celzija. Neopren je izolator, saj zadržuje temperaturo dlje časa, bodisi hladnih ali toplih napitkov in služi kot zaščita pred udarci. Na samem neoprenu je držalo za lažje nošenje.

Kava za turško pripravo je sveže pražena v Sloveniji, njena teža pa je 100g.
V skodelici kave se prepletajo sadne arome, ob vsakem požirku pa se začuti sladek priokus medu, ki je nežno pikanten. Dodatek mleka prebudi aromo ingverja. Njeno poreklo je Srednja Amerika, Afrika in Indija.
100% Arabica

RECEPT ZA ODLIČNO TURŠKO KAVO

Posodo napolnite z vodo (150ml), v hladno vodo dodajte kavo (15g) ter pristavite na vročo kuhalno ploščo. Ko kava malo potone, po približno 1 minuti, dobro premešajte, da se kava razpusti. Na površju počasi nastane penasta plast, nato počakajte, da se pena začne dvigovati, nato džezvo odstavite. Vsaj 2 minuti počakajte, da se kava umiri in se večji delci usedejo na dno posode. Po želji si kavo sladkajte, dodajte mleko ali smetano. 

POSVETILO: Želite nameniti nekaj lepih besed obdarovanki? Ji sporočiti koliko vam pomeni, voščiti za rojstni dan?

Za individualno naročilo mi prosim pišite na info@madcat.si in mi zaupajte svoje želje.