Vnesite ključno besedo

Darilni paket – Le veliko srce zmore učiti male glavice

15,6016,60

  • DARILNI PAKET vsebuje skodelico in kavo
  •  SKODELICA: Keramična, bele barve, volumen: 330 ml, obstojen tisk, primerna za v pomivalni stroj, primerna za mikrovalovno pečico
  • KAVA: Kava za turško pripravo, Sveže pražena v Sloveniji, 100% Arabica, Teža: 100g, sadne arome in okusi, med v pookusu, 7 različnih sort kav s poreklom iz Srednje Amerike, Afrike, Indije
Počisti
9996.

Opis

Želite presenetiti otrokovo najljubšo vzgojiteljico?

Darilni paket vsebuje personalizirano keramično skodelico ter kavo.

Personalizirana skodelica z napisom  LE VELIKO SRCE ZMORE UČITI MALE GLAVICE ji bo zagotovo polepšala dan.
Keramična skodelica je na voljo v beli barvi, njen volumen pa je 330 ml. Krasi jo personaliziran tisk. Skodelico lahko operete v pomivalnem stroju,  primerna je za mikrovalovno pečico.
Skodelica vsebuje darilno škatlo.

 

Kava za turško pripravo je sveže pražena v Sloveniji, njena teža pa je 100g.
V skodelici kave se prepletajo sadne arome, ob vsakem požirku pa se začuti sladek priokus medu, ki je nežno pikanten. Dodatek mleka prebudi aromo ingverja. Njeno poreklo je Srednja Amerika, Afrika in Indija.
100% Arabica

RECEPT ZA ODLIČNO TURŠKO KAVO

Posodo napolnite z vodo (150ml), v hladno vodo dodajte kavo (15g) ter pristavite na vročo kuhalno ploščo. Ko kava malo potone, po približno 1 minuti, dobro premešajte, da se kava razpusti. Na površju počasi nastane penasta plast, nato počakajte, da se pena začne dvigovati, nato džezvo odstavite. Vsaj 2 minuti počakajte, da se kava umiri in se večji delci usedejo na dno posode. Po želji si kavo sladkajte, dodajte mleko ali smetano. 

POSVETILO: Želite nameniti nekaj lepih besed obdarovanki? Ji sporočiti koliko vam pomeni, voščiti za rojstni dan?

Za individualno naročilo mi prosim pišite na info@madcat.si in mi zaupajte svoje želje.